Initiativpriset 2018 -  Nu för 2:a året

Vinnare 2017

Lina Blomqvist från BéOs Bilservice i Uppsala tog hem MotorMagasinets och Sveriges Fordonsverkstäders Förenings Initiativpris för 2017. Priset, en check på 10 000 kronor samt en pokal, delades ut på Inspirationsdagen 100% Verkstad på Solvalla.

Nu närmar sig Inspirationsdagen 100% Verkstad i Stockholm. Den 12 oktober  2018 är det dags, och den dagen kommer MotorMagasinets och SFVF:s Initiativpris för branschens bästa initiativ att delas ut.

Priset kommer att delas ut till den eller de som under året gjort något särskilt för att lyfta branschen. Initiativpriset 2018 består av en pokal, 10 000 kronor i handen samt äran, förstås!

Nu är det hög tid att nominera kandidater till priset 2018. Det kan handla om en person i branschen som gjort något riktigt bra under året för att lyfta sin egen eller andras verksamhet, kanske en innovation som gör det enklare att jobba på verkstan, ett företag som utvecklat sin verksamhet på ett unikt sätt, någon som tar hand om kunderna på ett annorlunda sätt eller liknande.

Alla kan nominera och alla förslag kommer att bedömas. Gå in på nomineringslänken och lämna ditt förslag.

http://www.trippus.net/motormaginitpris2018_nominering 

Priset kommer att delas ut på Inspirationsdagen 100% Verkstad på Solvalla den 12 oktober.

Juryn består av: Olle Holm, chefredaktör MotorMagasinet, Bo Ericsson, vd för Sveriges Fordonsverkstäders Förening, Mikael Köhler, mediechef MotorMagasinet, Ulf Stefansson, jurist Sveriges Fordonsverkstäders Förening.